Strategi. Indhold. Kommunikation. Konvertering. Målsætning.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Gør Google til din trofaste ven, ved hjælp af organisk søgesynlighed, konvertering og fortjeneste. Forebyggelse og beskyttelse fra store algoritmiske forandringer og skift. Mobilvenlig, områdevenlig.

SE MERE >>

Betalt søge- og digitalannoncering

Strategisk håndtering af markedsføring i søgemaskiner, reklamer på sociale medier og fremvisning af branding, leads og kunder.

SE MERE >>

Content Marketing

Strategi, udførelse og målsætning. Giv dit kundesegment, hvad det har brug for og forventer. Udtryk dit brand klart og tydeligt. Tiltrak nye kunder ved at fange deres interesse og opbyg vedvarende forhold til loyale kunder.

SE MERE >>

Analytiske Servicer

Dataoprydning. Nøjagtig rapportering. Håndtering af marketing attributions. Avanceret dataindsamling af brugeradfærd og konverteringstendenser. Forbinder webanalyse med annoncering og investeringsafkast fra markedsføring. Integrerer analyser i marketingsstrategier og kommunikation for at opnå den højst mulige effekt.

SE MERE >>

Konverteringsoptimering / UX

En videnskabelig tilgang til maksimering af konvertering og fremmer brugervenlige oplevelser. A/B tests, multivariante tests og brugerundersøgelser. Forener bruger- og forretningsbehov.

SE MERE >>

Markedsføring på sociale medier

Intelligens, overvågning, indsigt og handling. Undersøgelse af kundesegment. Produktudvikling. Sporing af indflydelsesrige tendenser. Opskrivning af kommunikationsprocedurer. Skaber sammenhængende branding og et konsekvent budskab for samarbejdende virksomheder. Sørger for en bredere marketingsstrategi på de sociale medier, for at sikre den størst mulige virkning og fortjeneste.

SE MERE >>

Justér din virksomheds markedsføring og salgsafdeling efter fremtidens standarder.

VI ARBEJDER MED FREMTIDENS MARKEDSFØRINGSTENDENSER

Agency Certifications

AGENCY CERTIFICERINGER

Lær terminologien bag digital markedsføring at kende med EyeAds’ ordliste over begreber brugt til online marketing.

DIGITAL MARKETING ORDLISTE